Okuyan Nesil Projesi KAPSAMINDA HEP BİRLİKTE KİTAP OKUYACAĞIZ.

Okuyan Nesil Projesi Kapsamında Hep Birlikte Kitap Okuyacağız.

Okuyan Nesil Projesi Okuma Saatlerimiz.

May

Valiliğimiz himayelerinde, İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF projesi, SultanşehirOkuyor etkinliğinde 23 Mayıs Salı günü 1. ders saatinde hep birlikte kitap okuyoruz.

May

Hep birlikte kitap okuyacağız.

May

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından geliştirilen “Diyalekt” eğitim platformundan öğrencilerimizin yararlanması ile eğlenerek,kolay ingilizce öğrenmelerini sağlayabilirsiniz.”Diyalekt” platformuna eba,e-devlet üzerinden ve ya mobil cihazlara(ios,android) “diyalekt” uygulamasını indirerek ücretsiz ve kolayca ulaşabilirsiniz. Haydi Çocuklar! Diyalekt platformu ile ingilizce öğrenmek çok kolay...

May

Şehit M. Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Bünyesindeki İmam Hatip Ortaokuluna Öğrenci Seçmek Amacıyla 4.Sınıf Öğrencilerine Sınav Yapılacaktır.

ORTAOKUL WEB SAYFAMIZ İÇİN TIKLAYINIZ.