SİVAS / MERKEZ - Durdulu İlkokulu

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla okulumuzda karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.Sevgili öğrencilerimiz ara tatilde kaliteli vakit geçirmeyi,bol bol dinlenmeyi ve kitap okumayı unutmayalım.Tüm öğrencilerimize,personelimize ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda "Okula Forma Giyerek Gelme ve Serbest Kıyafetle Gelme" Konulu  münazara etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

Hadef sanat projesi kapsamında Öğrencilerimiz öncelikle Devlet Tiyatrosunda Pofu oyununu akabinde Rafadan Tayfa Hayrimatör filmini izledi.

Okulumuza maddi manevi desteklerine esirgemeyen Sivas Belediye Başkanı  Hilmi Bilgin beyefendiye ve Her daim yanımızda olan Okul Aile Birliği başkanımiz Ömer Gülmez'e teşekkür ederiz.

Ara

Hedef Okuyan Nesil projemiz kapsamında Sivas il genelindeki tüm öğrencilerimizle kitap okuduk.  #HEDEF #HedefOkuyanNesil

Ara

Okulumuzda hep birlikte afet farkındalık eğitimi aldık.

İyi ki varsınız

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Evlatlarımıza daha yeşil bir Türkiye bırakmak için ülkemizin her köşesinde fidanlar toprakla buluşuyor.

11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete intikal edişinin 85.sene-i devriyesi…Saygı, şükran, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Hedef Okuyan Nesil Projesi kapsamında  okulumuzda kitap okuma  etkinliği gerçekleştirdik.

Okulumuzda İlköğretim Haftası kutlama programı düzenledik.

May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Elif Kıpcak okulumuz öğretmenlerine CODEWEEK eğitimi vermiştir. Katılım sağlayan ve emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Dolayısıyla Futbol Turnuvası Düzenlendi.

May

Allah'ın rahmetinin en güzel tecellisi, ANNEDİR..Bu dünyadaki en güzel sığınak sensin anneciğim. Güzel velilerimiz anneler gününüZ kutlu olsun.

May

Hedef projesi kapsamında komşu okullarımızı ziyaret ederek kurumlarımız arasında işbirliğini artırmaya yönelik çalışmaları değerlendirdik.

May

Okulumuzda hep birlikte kitap okuyoruz.