May

Milli Eğitim Bakanlığı 'nın seçkin dil uzmanları tarafından hazırlanan Diyalekt, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanan bir dijital eğitim platformudur. Diyalekt platformu okulumuz öğrencilerine tanitilarak, nasıl kullanılacağı  uygulamalı olarak tanıtıldı. Hedef projesi kapsaminda afişler yoluyla tüm sınıflara duyuruldu.

Ock

Okulumuzda ilk dönem bitmiştir. Herkese iyi tatiller dileriz.

Ock

Masatenisi yıldız kızlar kategorisinde okulumuz masatenisi takımı grup 2.olmuş ve üst tura yükselmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Hedef projesi kapsamında Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Fatma Hastaoğlu moderatörlüğünde sınıflar arası münazara yarışmaları...

Ara

"Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem." dizeleriyle ışığımız olan Mehmet Akif'i, andık, hatırladık, dualarımızı gönderdik.Kıymetli  şairimize Allah'tan  rahmet diliyoruz. Emeklerinden dolayı ögretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Hedef projesi kapsamında okulumuz ilkokul kademesinde şarkı yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Hedef projesi kapsamında taşımalı eğitim ile köyümüze gelen  öğrencilerimizin velilerini ziyaretlerimiz devam ediyor. Öğrenci başarısını değerlendirmek ve okul- veli iletişiminin artırılması noktasında velilerimiz ile iştişarelerde bulunduk. Bizleri güleryüzle karşılayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Hedef projesi kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi ilkokulu  2/A Sınıfı öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ederek kütüphanemize destek verdiler. Emeklerinden dolayı @sivascuio 2/A Sınıfı öğrencilerimize, velilere ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Misafirlerimizi ağırlayan muhtarımız Nuri  beye teşekkür ederiz.

Ara

Hedef Sultan Şehir Okuyor projesi kapsamında okulumuzda okuma etkinliği düzenlendi.

Ara

İlkokul öğrencilerimizden kazanım değerlendirme sınavında başarı gösterenlere müdür yardımcımız ABDULVAHAP ALMALI tarafından başarı belgeleri ve küçük hediyeler verildi.

Ara

Okulumuza her hafta gezici kütüphane gelmektedir. Bu durumdan bütün öğrencilerimiz yararlanmaktadır.

Ara

Okulumuzda Hedef Matematik Seferberliği kapsamında Matematik Öğretmenimiz Betül Esen danışmanlığında ünlü matematikçiler adlı çalışma yapıldı.

Kas

Sağlıklı beslen hareketli yaşa hedef projesi kapsamında; Sağlık bakanlığının web sitesinde olan videoları öğrencilerimize izletirdik ve gerçek hayatta uygulamaları gerektiği konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Kas

Durdulu İlk-Ortaokulu olarak öğretmenler günümüzü  samimi ve sıcacık köy okulumuzda  kendimizi biraz şımartarak kutladık.. Okul idaremize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 'iyi ki öğretmeniz' diyoruz .. Öğretmenler günümüz kutlu olsun.

Kas

Şiddetin hiç bir bahanesi olamaz!